94 43 97 51 -Ring endelig: vi gir gratis fòrveiledning -Telefontid:hver dag kl 8-19
Vi er e-merket
Total:0,00 NOK 
Ingen varer i kurven
Gå til handlekurven
Frakt fra kun 40,-
Fri frakt ved kjøp
over 800 kr.
Vi sender igjen om:

Hvem er vi

 

PetFoodNord.no eies af Thomas Hugo Møller i Danmark og Sune Vork i Røyken.  

 

PetFoodNord startet i 2007. Idéen til PetFoodNord kom fra en hundetrener hos politiet i Aalborg i Danmark som fant ut av hvor mye det betyr at hunden fikk det riktige å spise innen hunden skulle ut å jobbe. Dette budskab skulle naturligvis ut til fler og med den bakgrunn startet PetFoodNord.

 

I starten drev Bjerke butikken som en hobby ved siden av sitt jobb som hundefører i politiet, men det vokset og 1. september 2009 overtok vi butikken og fortsetter i samme gode ånd ved å utvide vår service og generelt holde oss oppdatert på både produkter og teknisk, så kundekretsen fortsatt kan vokse. Kunden er i sentrum og vi yter et høyt servicenivå for å sikre at det er lett og enkelt å handle hos oss. Vi vil gjøre vårt beste på å ha nye spendende produkter i sortimententet vårt, og vi forsøker å dekke alle våres kunders behov så vidt det er mulig.

 

Vi er nå i 2 lande og leverer fort og sikkert ditt kvalitetsfòr og utstyr direkte til deg. Det lønner seg å handle fòr og tilbehør på PetFoodNord.no, enten du kjøper en sekk av gangen, leker/ godbiter eller kjøper inn i parti.

 

Kundeservice 

Kundeservicen i Petfoodnord er en av våres kjerneområder, vi sikter på alltid å kunne gi deg en uvidlig og professjonell rådgivning. Uansett hva du må ha av spørsmål eller problemer er vi klar til å lytte og hjelpe med å gjøre det beste for deg og dine kjæledyr.


Bak kundeservice står Kirstine, Charlotte, Thomas og Sune som alle har vært i Petfoodnord i mange år.

 

Levering

 

Leveringen fra Petfoodnord skjer fra dag til dag på alle hverdager. Det er gratis levering når du kjøper for over 800 kr. Vi sender alle pakker med GLS / PostNord og alle breve op til 400 g. med Posten.

 

Du mottar alltid et sporingsnummer når vi sender pakken din, så du kan følge med på pakkens reise til deg. Vi har professjonelt lagerhotel til å pakke alle våres forsendelser for å sikre at det ikke skjer feil i håndteringen. Vi sender pakker hver dag kl. 14 og på toppen av hjemmesiden kan du alltid se når vi sender pakker igjen.

 

Hvis du bor et sted hvor det er vanskelig å motta pakker, kan du velge at vi sender til jobben din eller til en butikk i nærheten av hjemmet ditt.

 

Smaksgaranti

 

Smaksgarantien ved Petfoodnord er noe helt særlig, likesom vårt høye nivå på kundeservice, er servicen helt i topp når du skal finne det riktige fòr til din hund eller katt. Smaksgarantien kan brukes på 2 forskjellige måter, enten:

 

  • Sender du ditt fòr retur og betaler for returfrakten, når vi mottar fòret så overfører vi beløpet for alt fòret - også selv om ditt kjæledyr har spist av det.
     
  • Bestiller du noe annet fòr som du gjerne vil prøve, så skriver du i kommentaren, du gjerne vil ha det andre fòr hentet på smaksgarantien, så henter vi det gamle fòr hos deg når vi leverer den nye sekken og du slipper dermed for returfrakten.

 

Det er alltid en god idé å starte med våres smaksprøver når du er ute å se etter nytt fòr til din hund eller katt.

 

Kravet til returnering av fòr på smaksgarantien er at minst 90 % av fòret er igjen i posen og ordren er maks en måned gammel.

 

All fòr som kommer i retur på "Smaksgarantien" gir vi til dyreinternater som tar imot etterladte og/eller omplasserings hunder og katter.

 

Gjenbestilling

 

Vi har gjort det lett for deg å bestille det samme fòr igjen. Du kan tilmelde deg våres påminnelsesservice og få en epost innen du løper tom for fòr. Når du logger inn på våres side kan du også lett gjenbestille samme ordre som siste gang.Med vennlig hilsen

Oss i PetfoodNord :)

 

Firma fakta:
PetFoodNord AS
Seljefaret 4
3440 Røyken
Organisasjons nummer: 915430287
Tlf.: +45 22 55 80 01
Bankkonto 60120648120
kontakt@petfoodnord.no
Startet i 2007 i Danmark, utvidet til Norge i 2015